poederbaas

De oprichters van Poederbaas hebben een grote passie voor freestyle skiën en snowboarden. Ze zijn begonnen met eigen mutsen en hoofdbanden te maken en verkochten deze vanuit hun rugzakken op de piste, aan mensen die net zo gek op skiën en snowboarden waren als zij zelf. Het geld wat ze ophaalden was niks meer dan een extra bonus. Zo is dit bedrijf is 2010 ontstaan. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een breder bedrijf met accessoires en kleding. Kwaliteit staat centraal voor dit bedrijf.

De missie van dit bedrijf is om uitstekende producten en service te creëren. Ze willen dat hun klanten zich zelfverzekerd, gelukkig en speciaal voelen.

Lijkt het jou gaaf om een freestyle training te volgen? Poederbaas organiseert trainingen in freestyle skiën en snowboarden onder begeleiding van berggidsen. Ook organiseren ze nog freestyle evenementen voor een breder publiek, daardoor ervaren de deelnemers geweldige momenten en creëren ze eeuwige herinneringen. Zij vinden dat er niks beters is dan genieten van zo’n ervaring met vrienden en familie.

Poederbaas ontwerpt hun eigen producten en testen ze voordat ze deze in productie nemen. De atleten van dit bedrijf doen ook een deel van de testen en vertellen wat ze ervan vinden. Op die manier krijgen ze feedback van meerder kanten.

Skisokken van Poederbaas

Volledige aanbod poederbaas