X-socks

X-Socks! Het merk staat vooral bekend om haar uitmuntende sportsokken met top technologie. X-Socks is zo overtuigd van haar kwaliteit dat op elke sok twee jaar garantie rust. Wij hebben deze sokken al uitbundig lopen testen in zowel Flachau als Marilleva en we zijn er helemaal weg van! Check hieronder ons aanbod X-Socks.


Onze top 3:

volledige aanbod X-socks

X-Socks Skisokken

Skisokken.nl is trotse verkoper van het merk X-Socks. Het merk is vooral bekend omdat het een hele goede technologie heeft. Alle X-socks uit ons assortiment hebben wij zelf ook uitgetest. Lees hier de resultaten van de testweek in Marilleva en Flachau.

Lees onze skisokken ervaring
ski control 2.0 lady

 

X-Socks onderdeel van x-bionic

Het merk X-Socks is een onderdeel van het bedrijf dat X-Bionic heet. Het bedrijf is begonnen in 2000, er werd altijd wel gepraat over functionele kleding voor atleten, maar het was er nog niet op de markt. In 2000 was dit het eerste bedrijf die kleding heeft ontworpen op een zeer technologische wijze. Ze wilden graag dat textiel de atleten zou gaan helpen om hun energie efficiënter dan ooit te kunnen gebruiken.

”Elke vezel in elk product heeft een functie”

Ze stelden zichzelf de vraag of kleding voor atleten net zo innovatief, vooruitstrevend en efficiënt kon zijn als de auto-industrie, ruimtevaarttechniek en moderne geneeskunde. Daar hebben ze een antwoord op gevonden, dat is mogelijk. Je zou dan helemaal op een andere wijze moeten gaan denken over hoe je omgaat met functionele kleding. Ing. Prof. Lambertz heeft met die gedacht de X-Technology bij DenkTank opgericht. Dit is de bron van alle innovaties van X-Socks. Bij DenkTank zijn de beste ingenieurs, wetenschappers en textiel experts aangesloten. De ingenieurs van dit bedrijf maken gebruik van een hightech onderzoek en innovatieve materialen. Elke vezel in elk product heeft een functie, er is geen deel in een product dat geen functie heeft of overbodig is. Het eerste product wat ze hebben ontworpen was de sok en daarna een jack. Op den duur werden de producten steeds meer geperfectioneerd.

 

.