Verzending & bezorging

De inpakkers van Skisokken.nl zitten natuurlijk geen moment stil. Tenzij die pistes groen zijn natuurlijk 😉 Je bestelling op werkdagen voor 22:00 geplaatst is de volgende dag geleverd, mits op voorraad natuurlijk!

 

Bezorgen in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €40,- versturen wij jouw bestelling helemaal gratis.

Bezorgen in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen moeten wij €5,95 in rekening brengen. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij jouw bestelling helemaal gratis.

Wilt u meer weten over het Retourneren van producten, klik hier!

Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Skisokken.nl werkt samen met DHL. We verpakken onze pakketten zoveel mogelijk in brievenbusdozen, zo hoef je niet thuis te blijven om op je pakketje te wachten. Wanneer het pakket alsnog te grootis voor de brievenbus ontvang je een Track&Trace code van ons via de mail.

Heeft jouw pakket vertraging?

Helaas komt het nog wel eens voor dat een pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. Meestal kunnen wij hier niets aan doen, maar we zullen altijd 110% inzetten om te kijken hoe we je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.