6 herkenbare dingen voor de koukleum ☃️

Je hebt mensen op de wereld die het altijd warm hebben, maar er zijn ook mensen die het altijd koud hebben… Herken jij je hier in? Je snapt niet dat er mensen bestaan die altijd in een t-shirtje rondlopen en het nog niet koud hebben. Jij hebt het zelfs nog koud met vier lagen kleding aan. Daarom hebben wij een blog geschreven met 6 herkenbare dingen voor de koukleum.

1. Wintersportkleding ?

Je betaald gemiddeld meer aan wintersportkleding dan de rest van je groep. Dit kom doordat jij veel meer lagen kleding aanhebt en (hand)schoenverwarmers gebruikt. 

2. Glühwein  ☕️

Jij zit het liefst na elke afdaling op wintersport in een berghutje op te warmen voor de kachel met een mok warme chocolademelk, glühwein of jägertee.

3. Hete douche ☀️

Na een dag op de piste / op je werk spring jij direct onder de douche om weer een beetje op te warmen. En nee.. niet zomaar een douche natuurlijk, een gloeiend hete douche. Het liefst sta jij er uuuren onder, maar dat vindt de rest helaas niet zo leuk.. ☹️

4. Winterjas ❄️

Er lopen mensen rond die rustig in de herfst nog met een zomerjasje en een T-shirt rondwandelen. Dat kan jij absoluut niet aanzien! Als het eerste blaadje van de boom afvalt trek jij direct je winterjas uit de kast.

5. Opstaan ?

In de ochtend uit bed komen is voor jou een regelrechte hel!! Je hebt de hele nacht lekker in een warm bed gelegen.. tot het vreselijke moment dat je wekker ging.. Je bent daarom ook niet te genieten in de ochtend.

6. Voeten ♨️

Op wintersport krijg je je voeten maar niet warm.. En dat is verschrikkelijk! Je zit er hard over na te denken om verwarmde skisokken te kopen. Dit zou de perfecte oplossing voor jou zijn!

Dit waren de 6 herkenbare dingen die je volgens ons herkent als je een koukleum bent. Herken jij nou al deze punten? Dan ben jij een echte koukleum..! ☃️ Heb jij nog meer punten waaraan jij een hekel hebt als koukleum? Laat het ons weten! ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *