Hoe neem je zoveel mogelijk skispullen mee op wintersport?

Of je nou met vrienden, het gezin of met de hele familie op wintersport gaat. Iedereen kent het wel. Je bent bezig met de voorbereiding op de skivakantie en iedereen neemt zóveel skispullen mee op wintersport dat de kofferbak niet meer dicht kan, als je met de auto gaat in ieder geval. Ook is het dan handig om je auto voor te bereiden op de wintersport, zo kom je onderweg niet voor onverwachtse verassingen te staan. (Lees; Hoe maak je de auto klaar voor de wintersport?) Toch moeten al deze spullen mee. Hier een aantal tips om je auto optimaal vol te laden.

  • Stop je skikleding in een vacuüm zak, dit scheelt een hele boel ruimte. Voor de terugreis leen je ergens een stofzuiger, om daarmee je skikleding vacuüm te zuigen. De vacuümzakken met schroefdop werken het allerbeste.
  • Doe je spullen niet in een koffer met een harde cover. Doe je spullen in vuilniszakken bijvoorbeeld, dit is makkelijk te vervormen en kan je makkelijk in de hoekjes van de auto stoppen.
  • Als je zelf helmen meeneemt, stop daar dan ook spullen in. Alle kleine beetjes helpen!
  • Leen of koop een dakkoffer. Een skikoffer lijkt misschien niet groot, maar niets is minder waar! Een skikoffer geeft je genoeg extra ruimte en is ook een handige plek om de ski’s en skistokken op te slaan.
  • Rol je kleding op in plaats van opvouwen. Zo kreukt het niet én neemt het minder ruimte in beslag.
  • Controleer van te voren goed of in het appartement wat je geboekt hebt ook handdoeken inbegrepen zijn. Handdoeken zijn absolute ruimtevreters die je liever thuis laat!
  • Maak van te voren een lijst met wat je mee wil nemen. Schrijf de belangrijkste spullen op en probeer je hier zo goed mogelijk aan te houden. Bijkomend voordeel; zo vergeet je ook niks!

Alle skispullen voor de wintersport gepakt? Gaan met die banaan en genieten!

Met alle skispullen ingeladen is het pas echt genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *