Vervoer naar de wintersport vakantie

Om te kunnen skiën op echte sneeuw ben je gemiddeld wel een poosje onderweg. Tenzij je dichtbij een skigebied woont, dan kan je gewoon de sneeuwscooter pakken. 😉 Welk vervoer naar de wintersport vakantie neem jij? Je hebt verschillende manieren om je naar de bestemming te vervoeren. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur qua manier van reizen. De meest voorkomende manier is om met de auto te gaan. Toch zijn er meer mogelijkheden om de sneeuw op te zoeken. Hieronder een lijstje van deze vervoersmiddelen.

 • Met de auto
  Je bepaalt zelf wanneer je gaat, hoe laat je vertrekt, de route, de plaats van bestemming, hoelang je erover wil doen en de hoeveelheid bagage natuurlijk. (Lees; Hoe neem je zoveel mogelijke skispullen mee op wintersport) Als je geen rekening met al deze aspecten wilt houden is dit de perfecte manier voor jou om naar de wintersport vakantie te reizen! Je bent namelijk van niemand afhankelijk.
 • Trein
  De reis wordt voor je uitgestippeld van begin tot eind, een heerlijk begin van je vakantie! Je maakt heel veel kilometers terwijl jij ligt te slapen. Zo kom je lekker uitgerust aan op bestemming en heb je alle energie om direct de piste op te gaan! Je stapt op in Nederland in een plek naar keuze en reist zonder over te stappen naar een station in Oostenrijk van jouw keuze. Vanaf Innsbruck kan je zelfs met een transfer naar Italië worden gebracht. De populairste treinreis naar Oostenrijk is de Alpen Express.
 • Bus
  Als je met de bus reist ben je meestal voorzien van een ervaren gekwalificeerde buschauffeur. De meeste bussen zijn voorzien van een toilet, bar en goede stoelen met voldoende beenruimte. De bussen rijden voornamelijk in de nacht zodat jij lekker kan slapen en uitgerust aankomt op je bestemming.
 • Vliegtuig
  Dit is een handig vervoersmiddel voor als je niet zoveel geduld hebt. ’s Ochtends nog even lekker thuis ontbijten en ’s middags al op de piste staan, want je bent al binnen 1.5 uur onder andere in Oostenrijk. Vaak zijn er aaneensluitende transfers aanwezig die je eenvoudig vanaf het vliegveld naar jou wintersportbestemming brengt.

Laat ons weten met welk vervoer jij het liefst naar de wintersport vakantie reist!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *