Herkenbare dingen voor de niet-wintersporter

Jij bent degene die een hekel heeft aan de winter, het liefst doe jij net als egels een winterslaap. Op die manier vermijdt je die koude winters. Je kan ook niet begrijpen dat er mensen op de wereld zijn die vrijwillig op wintersport gaan, dat er mensen liever op wintersport gaan dan op zomervakantie en dat ze in hun stinkende skikleren de après-ski induiken. Speciaal voor jullie hebben we een lijstje opgesteld met herkenbare dingen voor de niet-wintersporter.

Pechvogel

Als je toch, tegen je zin in, op wintersport wordt meegesleurd, ben jij degene die weer eens pech heeft. Je raakt je skipas kwijt, je krijgt een blessure of je hebt de verkeerde maat skischoenen gehuurd. Wat een drama die wintersport…

Après-ski

Je kan niet begrijpen dat de wintersporters na een dag skiën de après-ski ingaan in hun bezwete skipak, daarna gaan dansen op de skischoenen, dronken het bed induiken en vervolgens weer de eerste lift pakken in de ochtend. Je moet er niet aan denken..! Er zijn ook mensen die niet van het skiën/snowboarden houden, maar alleen op wintersport gaan voor de après-ski. Voor deze mensen hebben wij een lijstje opgesteld met de 10 gezelligste après-ski tentjes van Europa.

”Jij kijkt vanaf de eerste dag van de herfst alweer uit naar de zomer.”

Duur

Iedereen geeft natuurlijk zijn/haar geld uit aan andere dingen, maar je kan niet begrijpen dat er mensen bestaan die zooooveel geld uitgeven aan een weekje wintersport. Van dat geld kan je ook een aantal mooie citytrips maken of op een luxe zomervakantie gaan. Dat doe jij dan ook veel liever!

Winterdepressie

In de winter kan je niet optimaal functioneren, daar is het veel te koud voor. Jij kijkt vanaf de eerste dag van de herfst alweer uit naar de zomer. Je zou maar al te graag net als een egel een heerlijke winterslaap maken of de hele winter op vakantie gaan naar een warm land. Maar dat is helaas niet mogelijk. 🙁 Soms twijfel je erover of jij geen winterdepressie hebt..

Slepen

Dit houdt nog wel de meeste mensen tegen van de wintersport.. het gesleep met al dat materiaal. Lift in, lift uit.. en dat op je skischoenen met de ski’s of het snowboard, de skistokken en dan nog maar hopen dat je je skipas niet weer verliest. Jij ligt liever lekker warm aan het zwembad!

Hoogtevrees

Voor de mensen met hoogtevrees onder ons is wintersport ook een regelrechte hel. Al die hoge bergen en wiebelende skiliften, verschrikkelijk!

Sporten!?

Waarom zou je gaan sporten op VAKANTIE? Dat is nog wel de grootste vraag die jij jezelf stelt. Jij ziet een vakantie om uit te rusten, lekker bakken aan het zwembad en tussendoor een beetje shoppen en uiteten.

Dit was het lijstje met de herkenbare dingen voor de niet-wintersporter. Heb je nog meer punten? Laat het ons weten! Of ben jij een echte wintersport liefhebber? Laat ons dan je tegenargumenten weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *